← Terug naar alle winkels

Anita & Koos Mosterman en hun team heten je van harte welkom.

Bij Natuurwinkel GooodyFooods willen we graag producten aanbieden die goed zijn voor mens, dier en onze aarde. Wij geloven in die sterke drie-eenheid. Onze winkel zien we dan ook als schakel tussen 'good food', 'feeling good' én 'doing good'.

We staan graag positief in het leven, met een open blik voor mensen, producten en ideeën die bijdragen aan een betere wereld. Want Natuurwinkel GooodyFooods gelooft dat een positieve bijdrage aan onze natuur bij ons terugkomt in de vorm van de lekkerste en beste producten van onze aarde.

Wij zijn dan ook een winkel v/d Natuur.

Wat ons onderscheid?
Bij GooodyFooods vind je prachtige producten met bijzondere smaken en vormen die je niet in een gewone supermarkt vindt. Verrassend; daar houden wij van. Zelf zijn we ook een tikkie eigenwijs. Met ruim 30 jaar ervaring in de natuurvoeding blijven we graag dingen anders doen. Beter doen. Voor jou als klant en voor onze omgeving. Daarom is de winkel elke dag anders. Met nieuwe producten, proeverijen, lokaal assortiment, demonstraties of activiteiten. Om die reden vind je een natuurlijke schoonheidssalon in ons pand en kun je heerlijk koffiedrinken aan een grote stamtafel.

We willen je graag uitdagen en inspireren om te ontdekken hoe lekker en goed biologische producten zijn.

Overige

Ons assortiment?
Bij Natuurwinkel GooodyFooods vind je vanzelfsprekend 'good food'. Maar er is veel meer te ontdekken in ons assortiment. Van je dagelijkse basisboodschappen tot echte pareltjes en verwenproducten. Onze ruime winkel biedt een keur aan heerlijke versproducten zoals groente & fruit, brood & banket, olijven & tapas, kaas, vlees. Minimaal biologisch, maar ook Fairtrade, Demeter of ecologisch. Of wat dacht je van heerlijke maaltijdmakers, ontbijtproducten, vriesproducten vol vitaminen. Daarnaast is er een uitgebreide wijnwereld, een bijzonder groot kaasassortiment en overheerlijke kant en klaar producten voor als je een keer wat minder tijd hebt om te koken.
 

Openingstijden

Maandag 08.00 tot 19.00 uur
Dinsdag 08.00 tot 19.00 uur
Woensdag 08.00 tot 19.00 uur
Donderdag 08.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 08.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 08.00 tot 18.00 uur
Zondag Gesloten

Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram
Inschrijven nieuwsbrief

Ons aanbod:

Folderaanbieding
Acties
Assortiment

Contactgegevens:
Potgietersingel 1
8011 NA Zwolle
T: 038 422 5450
E: zwolle@gooodyfooods.nl