← Terug naar alle winkels

Natuurwinkel Ermelo

Natuurwinkel is meer dan een logo op de deur. Meer dan een winkel in natuurvoeding. Wij zijn natuurliefhebber in hart en nieren en delen onze passie en kennis graag met jou. Door de essentie van Natuurwinkel te laten zien en jou te laten voelen, proeven en delen in al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

Ons team
Het team van Natuurwinkel Ermelo, wordt sinds 6 jaar gerund door eigenaar Bas Sengers. Bas is de motivator, facilitator, inspirator en gastheer van de winkel. Hij krijgt ondersteuning van Herman en Rika. Allen hebben al vele jaren winkelervaring en zijn in staat om de klant optimaal te bedienen. Er is veel kennis van de producten aanwezig en ze doen er alles aan om de klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Klanten komen speciaal naar ons voor de fijne winkelbeleving, de kwaliteit van onze producten en de persoonlijke benadering.


 

Overige

Aan het woord - Bas Sengers
Ik werk zelf al jaren in diverse winkels en heb 6 jaar geleden besloten om voor mezelf te gaan beginnen. Ik wilde het verschil gaan maken, niet alleen qua klantbenadering en winkelbeeld, maar vooral qua assortiment, aandacht voor natuur en milieu, bewustzijn en gezondheid. Dat vond ik allemaal in de formule Natuurwinkel! Ik heb jaren voor diverse supermarktketens gewerkt, de manier van bedrijfsvoering maakte mij niet gelukkig. Toen ik op een beurs in gesprek kwam met Natudis voelde het direct als een partij waarmee ik gezamenlijk iets op wilde bouwen.

Wat ons onderscheid van een supermarkt?
De klantbehandeling, iedereen wordt gezien en gehoord. We proberen altijd een oplossing te vinden voor de problemen waar de mensen mee komen. We proberen ze altijd te verrassen met leuke ideetjes, nieuwe producten etc.  Verder hebben we natuurlijk een behoorlijk uitgebreid assortiment prachtige producten in de winkel staan, zorgen we voor een optimale kwalitatieve invulling van ons vers-assortiment en bestellen we producten voor klanten als dat mogelijk is.

Het mooiste blijft als er klanten de winkel in komen met een boodschappenbriefje waarboven staat geschreven: Bas… Dan weet je dat je iets goed doet.

 

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 18.00
Dinsdag 08.30 tot 18.00
Woensdag 08.30 tot 18.00
Donderdag 08.30 tot 18.00
Vrijdag 08.30 tot 20.00
Zaterdag 08.30 tot 17.00
Zondag Gesloten

Volg ons op:

Webshop
Facebook
Inschrijven nieuwsbrief

Ons aanbod:

Folderaanbieding
Acties
Assortiment

PUI Ermelo

Contactgegevens:
Stationsstraat 45a
3851 NB Ermelo
T. 0341 550 860
E. info@natuurwinkelermelo.nl

Parkeer & Bereikbaarheid
Voor de deur kan geparkeerd worden met een blauwe schijf (max. 2 uur). Ook is achter de winkel een grote parkeerplaats bij de Coop/Lidl, via de Coop ben je zo in onze winkel.

Je boodschappen bestellen?
Dat kan ook via onze webshop! Minimale besteding is €15,-. Je kunt je bestelling ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen als je in Ermelo, Putten, Harderwijk, Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken, Soest of Bunschoten woont. Vanaf een besteding van € 45,- is dit gratis.