Pure honing zoals vroeger

Rigoni di Asiago honing wordt sinds 1921 gemaakt door de familie Rigoni uit Asiago, een dorp in Italië.

Met al het goede van honing
Kies je voor Rigoni di Asiago honing, dan kies je voor een honing die al het goeds heeft wat honing kan bieden. De honing wordt zorgvuldig koud geslingerd en onverwarmd verwerkt waardoor niet alleen de smaak gegarandeerd blijft, maar ook de waarde van de honing intact blijft. Juist omdat de behandeling van de honing tot aan het afvullen toe zo delicaat gebeurt, blijven de goede eigenschappen van honing behouden.

Keus genoeg
Met het uitgebreide assortiment van Rigoni di Asiago is er voor iedere gelegenheid of smaak de juiste keus. Houd je van een stevige smaak? Dan is het zeker de moeite waard om de bos- of kastanjehoning eens proberen. Ook lekker bij een stukje kaas. De lichtere smaken zoals de citroenbloesem, sinaasappelbloesem of Italiaanse acacia zijn heerlijk voor op brood of in je thee.