Andere producten

← Terug naar Vlees en vis

Vis

Vis krijgt een biologisch keurmerk als het afkomstig is van biologische viskwekerijen. Hier kunnen de omstandigheden waarin de vissen groeien gecontroleerd worden en hebben ze de ruimte, schoon water en krijgen ze biologisch voer. Naast biologische vis verkopen wij ook vissoorten die nog volop aanwezig zijn in grote schone wateren en uit duurzame vangst komen.

Bij duurzame visserij respecteren de vissers de natuur onder water. Ze vissen alleen op vissoorten die niet overbevist zijn, gebruiken technieken waarmee de kans op bijvangst zo klein mogelijk is en de natuur wordt zo min mogelijk belast.

Zie je het MSC (Marine Stewardship Council )-keurmerk (www.msc.org) op een verpakking staan? Dan weet je zeker dat de vis duurzaam gevangen is. Het ASC (Aquaculture Stewardship Council) keurmerk (www.asc-aqua.org) geeft de garantie dat de vis duurzaam gekweekt is.

Voor onze visconserven selecteren wij vis van een zo hoog mogelijk kwaliteit. De saus, olie, kruiden, tomatenpuree, groenten en andere gebruikte ingrediƫnten zijn afkomstig van biologische teelt en de conserven zijn vrij van conserveringsmiddelen, smaakversterkers en kunstmatige aroma's.