Andere producten

← Terug naar Groenten en fruit

Fruit

Wij vinden het logisch dat je in de winter bij ons geen zomerfruit kunt kopen. Maar … als het zomerfruit- bijvoorbeeld de Hollandse aardbeien er wel zijn, dan is de smaak ook onovertroffen. Dit komt omdat ze pas geplukt worden wanneer ze ook écht rijp zijn.

Een stevige, zoetzure appel, sappige rijpe pruimen … Fruit is niet alleen heel erg lekker, maar zit ook boordevol vezels, vitaminen en mineralen die belangrijk zijn om gezond te blijven. Doordat ieder stuk fruit weer andere gezonde eigenschappen bevat, is het belangrijk om af te wisselen en verschillende soorten fruit te eten. Aanbevolen wordt minimaal 2 stuks fruit per dag, maar ons fruit is zó lekker; blijf daar maar eens van af!

Lukt het toch een keer niet om genoeg te variëren? Bij ons vind je ook een groot assortiment biologische sappen van 100% puur fruit. Niet aangelengd en met alleen de van nature aanwezige fruitsuikers. De voedingsstoffen zijn grotendeels behouden gebleven, waardoor de sappen een goede aanvulling kunnen zijn op je dagelijkse portie fruit.