← Terug naar de recepten

Pasta met paprika's en geitenkaas

Soort gerecht Vegetarisch gerecht
Aantal personen 4 personen
Bereidingstijd 10 minuten

Wat heb ik nodig?

  • 300 g pasta naar keuze
  • 1 pot geroosterde paprika's
  • 1 blik La Bio Idea tomaten op sap
  • ½ blokje groentebouillon
  • 75 g pijnboompitten
  • 100 g geitenkaas
  • versgemalen peper

Hoe maak ik het?

  • Verwarm de oven voor op de grillstand. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking 'el dente'.
  • Doe de geroosterde paprika's met 4 eetlepels vocht samen met de tomaten uit blik in een pan en pureer ze met een staafmixer. Voeg het ½ blokje bouillon toe en breng de saus zachtjes aan de kook.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Schep de saus door de pasta en verdeel over 4 schaaltjes, leg de geitenkaas er op en gratineer deze goudbruin onder de hete grill. Strooi er tenslotte de pijnboompitten over.

Tip: Vervang de pijnboompitjes door zonnebloempitten.

Voedingswaarden

Per persoon:

  • 526 kcal
  • 62 gram koolhydraten
  • 22 gram eiwit
  • 23 gram vet