← Terug naar Acties

Begin Oktober is het zo ver; de eerste editie van de Vrij Van & Veggie Food Fair in Jaarbeurs Utrecht! Glutenvrij, Lactosevrij, vegetarisch en vegan zullen uitgebreid aan bod komen tijdens deze beurs. Bezoek onze Natuurwinkel stand en proef de heerlijkste gerechtjes en laat je inspireren en informeren. Je kunt de beurs op 6, 7 en 8 oktober bezoeken.  

Wil jij kaarten winnen voor de Vrij van & Veggie Food Fair?

Dat kan nu bij Natuurwinkel. Geef aan wie jij graag mee wilt nemen naar deze inspirerende Food Fair en like&deel dit bericht op facebook v/d Natuur. Wie weet maak jij kans op 2 gratis kaarten t.w.v. € 12,50.

De winnaars worden op vrijdag 22 september bekend gemaakt.

 

Actievoorwaarden 

Algemene Voorwaarden "Win gratis kaarten voor de Vrij van & Veggie Food fair".

1. De actie is toegankelijk voor elke persoon:

a. Indien je jonger bent dan 18 jaar bent, dien je toestemming te hebben van je wettelijke vertegenwoordiger om mee te kunnen doen aan de actie.

b. die in het bezit is van een geldig legitimatiebewijs;

c. Deze wedstrijd is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Natuurwinkel, Natudis.

2. Deelname aan de Actie is gratis.

3. Medewerkers van Natuurwinkel en Natudis zijn uitgesloten van deelname. Als mede een ieder die op enige wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze Actie.

4. Persoonlijke gegevens

Om mee te doen aan de Actie kan gevraagd worden om bepaalde persoonlijke gegevens te verstrekken (bijvoorbeeld naam, e-mailadres en/of NAW gegevens). Je garandeert dat alle door jou verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn ingevuld.

5. De Actie

a. De Actie loopt van 12 september t/m 21 september 2017.

b. De Actie wordt gecommuniceerd op de Facebook pagina van Natuurwinkel(@vdnatuur). Om mee te doen aan deze Actie, kunt u uw recept rechtstreeks delen op de Facebook pagina van Natuurwinkel of via mail info@Natuurwinkel.nl

c. Reacties kunnen ingestuurd worden t/m 21 september 2017

6. Aanwijzing van de winnaars

De leukste inzending, in de periode van 12 t/m 21 septemberober 2017, is de winnaar. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Je mag meedoen met 1 inzending per persoon.

Met de winnaars van de Actie zal uiterlijk 22 september 2017 contact worden opgenomen voor het verkrijgen van de gratis vrijkaarten.

7. De prijs

De prijs bestaat uit 2 gratis vrijkaarten voor de Vrij van & Veggie Food fair in Utrecht. Je kunt deelnemen aan de actie tot en met 21 september 2017, daarna is de winactie gesloten. Uit alle inzendingen selecteren wij de winnaars. Op 22 september maken wij de winnaar bekend. Als een winnaar niet binnen een week reageert via een privébericht op Facebook of via info@natuurwinkel.nl, vervalt de prijs en wordt er een vervanger aangewezen.  Natuurwinkel en Natudis zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade opgedaan tijdens de uitvoering van de prijs. 

8. Winnaars

De winnaars worden beoordeelt op originaliteit en kwaliteit van de inzending.

 9. (Auteurs)rechten en medewerking

De deelnemer aan de Actie garandeert dat de ingestuurde facebook post geen inbreuk maakt op auteursrechten of andere rechten van derden en vrijwaart Natuurwinkel voor alle aanspraken in verband met inbreuk op rechten van derden.

Door deelname aan deze actie, geeft u Natuurwinkel toestemming om uw naam of beeldmateriaal te gebruiken voor uitingen, zoals op onze website en Facebook pagina.

10. Overig

a. Natuurwinkel behoudt zich het recht voor om te allen tijde inzendingen die haar naar haar redelijk oordeel frauduleus of onrechtmatig voorkomen direct en zonder nadere motivering van deelname uit te sluiten.

b. Natuurwinkel behoudt zich het recht voor om de actie en elk ander onderdeel van de website, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/ of de prijzen van de actie te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen.

c. Deelname aan deze actie impliceert dat je akkoord gaat met de inhoud van deze actievoorwaarden evenals met de beslissingen die Natuurwinkel in geval van overmacht verplicht is te nemen om het goede verloop van deze actie te garanderen.

Vragen en/of opmerkingen over de actie kunnen kenbaar worden gemaakt aan Natuurwinkel  info@Natuurwinkel.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen en/of opmerkingen.